Over Frydate®

Frydate®, dat is frietbeleving op zijn best. Perfect gebakken frietjes, een enorm aanbod originele (vegetarische) snacks van eigen makelij om te proeven. Ontdek onze verrassende recepturen.

ECHT BAKMANSCHAP

Bij Frydate® zijn we meesters in frietjes bakken, en dat nemen we echt héél serieus. Tot op de millimeter juist gesneden en tot op de seconde juist gebakken in het juiste vet: voor ons is er maar één manier om de perfecte friet te bakken. Zin in? Dat dachten we al.

100% DI-VERS

Bij Frydate® gaan we niet alleen voor vers, maar ook voor di-vers. Bestel jij altijd hetzelfde? Of probeer je graag iets nieuws uit. Bij Frydate® kan beide. Misschien proef jij straks één van onze speciale kroketten of onze vierkante Frykandel. Enjoy!

DUURZAAM DENKEN

What you see is what you get. Bij Frydate® krijg je frietjes zoals frietjes moéten zijn, met snacks gemaakt van pure ingrediënten, verpakt in duurzame wraps en geserveerd in een cleane, crisp omgeving. Geen gedoe. Gewoon een goeie, eerlijke frietbeleving. En dat smaakt!
MEESTERS VAN DE FRIET. 

Perfect op 162°

Frieten bakken is een kunst, en na jàren perfectioneren durven we één ding met zekerheid zeggen: bij Frydate® weten we wat werkt. De beste bintjes, vers gesneden op 9mm dik, voorgebakken op 138 graden, en na een korte rustpauze verder afgebakken op 162 graden. Ja, exàct 162. Als je niet gelooft dat die twee graden écht het verschil maken, kom dan gerust eens proeven van het resultaat …

BEWUST FRITUREN

Bye bye plastic wegwerpverpakkingen en eenheidsworst: bij Frydate® gaan we verantwoord om met alle mogelijke grondstoffen. We kiezen resoluut voor lokale partners en hoogwaardig vlees dat op een verantwoorde manier is gekweekt, beperken het gebruik van single-use plastics en gebruiken zo veel mogelijk biologisch afbreekbare materialen. Want ook dàt is kwaliteit.

Vers & lokaal
Bij Frydate® geloven we dat lekkere, verse producten écht het verschil maken. Daarom werken we enkel samen met de beste lokale partners.
Het beste vlees op de beste brochettes.

Bakmanschap meets vakmanschap. Voor onze brochettes kiezen we enkel het beste vlees, op een verantwoorde manier gekweekt en met veel zorg verwerkt door Antwerps topslager De Laet & Van Haver.

Verse sauzen met een goeie dosis passie.

De beste frieten verdienen de beste sides. Onze meer dan 25 sauzen zijn stuk voor stuk zelf samengesteld en worden met extra veel liefde bereid door Délino, een familiebedrijf uit Knokke-Heist.

De lekkerste bintjes, perfect gesneden.

Moeten er nog frieten zijn? Remo Frit zorgt elke dag opnieuw voor een lading verse bintjes van topkwaliteit – tot op de millimeter perfect gesneden voor het beste bakresultaat en die typische Frydate® crunch.

Groene verpakking voor het gele goud.

Om mee te nemen? Al onze bakjes en wraps zijn 100% recycleerbaar en speciaal ontwikkeld om het vet van je frietjes zo goed mogelijk te absorberen. Zo blijven ze lekker lang krokant! Thanks, Biopack!

Jobs bij Frydate®
Shake things up en kom werken bij Frydate®. Vollen bak groeikansen, de meest crispy collega’s en af en toe een frietje. Iets voor jou?
Bekijk alle jobs 5