DA'S ECHT
BAKMAN-SCHAP
content
Vollen bak vers

De frituur waar alles beter is. Frydate® streeft niet alleen naar de perfectie in frietjes bakken, je kiest er ook uit een enorm aanbod vers bereide en originele frituursnacks. We zijn meesters in frietbeleving. En dat proef je.

Meer over ons
Hallo kroket!
Bij Frydate®
zijn àlle producten vers en van eigen receptuur gemaakt: van elke bitterbal tot Frykandel, en van onze meer dan 18 kroketten tot ja: zélfs onze satékruiden. Omdat jij snackt naar het beste, elke keer opnieuw.
Lees meer
Bij Frydate® proef je naast de perfect gebakken friet ook nieuwe ideeën. Zo bestelde ik laatst een Colorado burger met brie en honing. Wauw.
Charlotte
Mijn guilty pleasure? De verse kroketten van Frydate®. Met garnaal, bospaddenstoelen, Oud Brugge of zelfs chocolade! Ik probeer elke keer een andere.
Malik
Bij Frydate® kunnen we met heel het team terecht, zelfs met de ‘picky eaters’. Ik bedoel: brochette van brasvarken, anyone?!
Tomas
Een cadeau dat altijd In de smaak valt.
Origineel cadeau nodig? Zeg het met frieten. Kom langs en shop een Frydate® cadeaubon voor een bedrag naar keuze. Doe mij maar een grote!
Jobs bij Frydate®
Shake things up en kom werken bij Frydate®. Vollen bak groeikansen, de meest crispy collega’s en af en toe een frietje. Iets voor jou?
Bekijk alle jobs 5